

در مقاله مقاله قبلی به توضیح در خصوص قسمتی از مقاله با عنوان بهتر شدن صفحه درباره ما در طراحی وب – بخش اول پرداختیم. در این مقاله قصد داریم توضیحات کامل تری را ارائه دهیم.
چگونه به این چیز دست یافتیم؟
برای شروع، “جوایز شرتی”، یک موجودیت و نهاد شناخته شدهی گوگل است. زمانی که من کاندید این جایزه شدم، از وبلاگ خودم به آن اعلامیه لینک و پیوند دادم، بنابراین گوگل مرا به این موجودیت و نهاد متصل کرد و یک گراف دانشی برندسازی شده را برای من ایجاد کرد.
این نامزدی برای دریافت جایزه، تنها دستاورد یا مهمترین دستاورد من بود، اما این تمام چیزی بود که گوگل نیاز داشت تا مرا در نظر بگیرد.
گوگل ممکن است بداند که شما وجود دارید، اما بدون ایجاد ارتباط با یک ماهیت شناختهشده، شما نمیتوانید خودتان باشید. پس با استفاده از صفحهی “دربارهی ما” و ایجاد ارتباط (associations) بین این نهادها، کار خود را شروع کنید.
برای اینکه به گوگل بیشتر کمک کنید، از آنالیزهای معنایی برای ایجاد کپیهایی که حاوی مفاهیم و موجودیتهای مرتبط هستند، استفاده کنید:
- در Text Optimizer ثبت نام کنید و کلید واژه اصلی خود را تایپ کنید (عبارتی که کسبوکار شما را به بهترین شکل ممکن توصیف می کند).
- گوگل را انتخاب و سپس “New Text” را بزنید.
Text Optimizer، درخواست و جستجوی شما را در گوگل اجرا خواهد کرد، نمایشهای کوچک جستجو (search snippets) را دریافت میکند و آنالیزهای معنایی را بر روی آن اعمال میکرد تا فهرستی از مفاهیم و موجودیتهای مرتبط را ایجاد کند که شما باید سعی کنید در محتوای خود آنها را بگنجانید. امر باعث میشود که گوگل به راحتی بفهمد که کسبوکار شما چیست و چه نوع ارتباطاتی بایستی ساخته شود.
استفاده از نشانهگذاری ساختاری نیز ایدهی خوبی است تا به گوگل در انجام این کار کمک کند. شما میتوانید به گوگل، در جزئیات سازمانی خود (تاریخ تاسیس، نام بنیانگذار، نوع شرکت و غیره) و همچنین جزئیات دیگری مانند کانالهای شبکه اجتماعی، جوایز، کتابهای مربوطه و غیره اشاره کنید.
- از فراخوان اقدام به عمل (CTA) استفاده کنید.
اکثر صفحات “دربارهی ما” که تاکنون با آن برخورد داشتهام، یک مشکل مشترکی داشته اند: مشخص نیست که وارد صفحهی فرود میشوند، قرار است چه کارهایی انجام دهند؟
با توجه به نقش صفحهی “دربارهی ما” در سفر خرید (ممکن است مشتریان از این طریق وارد سایت شما شوند یا از آن به عنوان یک نقطه تحقیقی پایانی استفاده کنند)، کمک به عبور آنها از کانال تبدیل بسیار اهمیت دارد.
بسته به ماهیت کسبوکار شما، از فراخوان اقدام به عمل (CTA) برای اهداف زیر استفاده کنید:
- درخواست نسخهی نمایشی
- برقراری تماس
- بررسی کاتالوگ
- صحبت با ربات چت
- امکان دریافت بروشور یا خبرنامه قابل دانلود
جدای از فراخوانهای اقدام به عمل، راههای موثری وجود دارد تا راهبری صفحهی “دربارهی ما” آسانتر شود. این راهها عبارتند از:
- مسیریابی بردکرامب
- لینکهای راهبری “فرار یا عبور” (که برای دسترسی نیز ضروری هستند).
هر کاری که میخواهید انجام دهید، فقط صفحهی “درباره ما” را به عنوان یک صفحه فرود تجاری و نه یک منبع اطلاعاتی در مورد کسبوکار خود در نظر بگیرید. آن را به یک قیف فروش تبدیل کنید و این کار شامل نظارت بر این قیف نیز میباشد.
در وردپرس، با استفاده از پلاگین Finteza می توانید هر لینک یا دکمهای در صفحهی “درباره ما” را به عنوان رویدادی برای پیگیری معین کنید. به این ترتیب، می توانید بگویید که کدام یک از این فراخوانهای اقدام به عمل، مشتری بیشتری را به خود جذب می کند و کدام یک باعث کاهش میزان فروش و تبدیل میشود.
پلاگین Finetza به شما این امکان را میدهد تا به دقت به قیف فروش یا تبدیل خود نظارت داشته باشید و عملکرد آن را بر اساس منبع ترافیک، موقعیت مکانی کاربر و غیره آنالیز و تحلیل کنید.
برای مثال، در اینجا ما انواع دکمههای “دانلود رایگان” را بررسی میکنیم. بدیهی است که صفحهی اصلی دارای مدخل و ورودیهای بسیار زیادی است اما به نظر میرسد که صفحهی “دربارهی ما” در تبدیل بازدیدکنندگان بهتر عمل میکند:
{من از جهتها استفاده میکنم تا کلیکها “بیفایده” را نشان دهم. صفحهی اصلی ما مشخصاً کلیکهای بیفایده و غیر موثر بیشتری نسبت به صفحهی “دربارهی ما” دریافت میکند.}
زمانی که کاربران وارد صفحهی “دربارهی ما” میشوند، شما کاملاً می توانید از Google Analytics برای تجزیه و تحلیل قیف تبدیل یا فروش و سفر کاربر استفاده کنید، اما این امر نیازمند برخی سازماندهیها میباشد. برای کسب اطلاعات بیشتر، در مورد Google Analytics Attribution و Google Analytics Custom Dimensions مطالعه کنید که هر دو منبع، در کشف بینشهای بیشتر در مورد Google Analytics و فراتر از چیزی که معمولاً انتظار آن را داریم، مفید هستند.
همانند دیگر صفحات بالای قیف و میانهی قیف، از شما برای تقویت دانش فراخوان اقدام به عمل (CTA) با استفاده از اطلاعات اجتماعی (نظرات اخیر، توصیهها، موارد مطالعه و غیره) استقبال خواهیم کرد. در اینجا ند ایده برای قرار دادن توصیهها وجود دارد.
نکات کلیدی
ایجاد و بهینهسازی صفحهی “دربارهی ما” یک اقدام ابتداری کم تلاش است، مخصوصاً اگر که آن را با دیگر فعالیتهای بازاریابی مقایسه کنید. با این حال، این موضوع میتواند چندین تغییر مثبت، مانند اعتماد بیشتر به برند و نرخ تبدیل بهتر را به ارمغان بیاورد.
شما باید این صفحه را همانند یک کارت ویزیت ببینید، یعنی باید یک تاثیر بسیار خوبی در لحظه برای فرد ایجاد کند. یک چیز قابل توجه و تعاملی را در قسمت بالای صفحهی “دربارهی ما” قرار دهید، چیزی مانند یک ویدیوی معرفی کوتاه، یک شعال یا یک عکس را قرار دهید.
استفاده از لینکها، آنالیزهای معنایی، و نشانهگذاریهای ساختاری را در نظر بگیرید تا به گوگل کمک کنید تا برند شما را در کنار نهادهای مهم و برجسته مرتبط کرده و آن را در پایگاه دانش خود قرار دهد.
فراخوانهای اقدام به عمل (CTA) (و کسب تجربه با انواع مختلفی از آنها) را به این صفحه اضافه کنید تا بازدیدکنندگان صفحهی خود را وادار به دنبال کردن قیف فروش یا تبدیل کنید. یک صفحهی “دربارهی ما”، اغلب دستکم گرفته میشود، اما بخش مهمی از سفر خرید مشتری را تشکیل میدهد. بنابراین، مطمئن شوید که مسیری که آنها میخواهند بپیمایند، مشخص باشد.
از اینکه این مقاله را مطالعه کردید، سپاسگذارم. امیدوارم که برای شما مفید واقع شده باشد. در قسمت نظرات، ایدهها و پرسشهای خود را بیان کنید و بیایید در مورد آنها بحث کنیم!
3 دیدگاه. ارسال دیدگاه جدید
نکات مفیدی بود
🙂
جالبه!