

راه های کسب درآمد از طریق وب مستری!
برای شروع می خواهیم کمی بیشتر با واژه ی وب مستری آشنا شویم و بعد به بررسی راه های کسب درآمد از این حرفه بپردازیم.
وب مستری همانند هر کسب و کار دیگری نوعی شغل است آن هم از نوع اینترنتی!
بعضی ها فکر می کنند وب مستری یعنی طراحی یک سایت یا برنامه نویسی، اما بهتر است بدانید وب مستری خیلی فراتر از این حرف هاست و در واقع یعنی مدیریت و کنترل یک سایت از هر لحاظ که به افزایش درآمد، بازدید، تولید محتوا و بهینه سازی آن سایت ختم می شود و وب مستر نیز به کسی می گویند که توانایی کسب درآمد از سایت را داراست.
۱٫فروش وب سایت
اگر یک متخصص واقعی در این حیطه هستید، یکی از پربازده ترین راه ها در این حیطه می تواند ساخت یک وب سایت، تولید محتوای مناسب در آن، رسیدن به یک بازده مشخص در ماه و سپس فروش آن است.
این راه بازخورد خوبی برای کسب درآمد دارد. چرا که در قرن اخیر با توجه به افزایش علاقه ی مردم نسبت به کسب و کارهای اینترنتی، افراد زیادی از صاحبان کسب و کار همواره به دنبال این موضوع هستند که حرفه ی خود را به سمت دنیای مجازی سوق دهند و معمولا این افراد ترجیح می دهند با وب سایتی شروع کنند که دارای مقدار ثابتی از بازخورد می باشد.
۲٫آموزش در سئو
برای کسب درآمد به سبک وب سایت، آموزش یکی از راحت ترین استراژی هایی است که همواره بطور ثابت از آن استفاده می شود.
از آن جایی که کسب و کارهای اینترنتی اخیرا بازار داغی را برای خود ایجاد کرده اند و بسیار مدرن شده اند، بنابراین افراد بسیاری اشتیاق و ذوق یادگیری این نوع کارها را دارند تا بتوانند با مهارتی که به دست می آورند وارد عرصه ی پول سازی شوند.
اگر شما هم در این حیطه تخصص دارید، می توانید با تدریس این مهارت به افراد دیگر و پشتیبانی از آن ها در پروسه ی یادگیری صاحب کسب و کار خودتان باشید.
۳٫مقالات برتر را منتشر کنید
اگر بتوانید محتوای فوق العاده مفیدی ایجاد کنید، می توانید از این طریق درآمد کسب کنید.
فرض کنید شما یک وب سایت بازی دارید و می توانید چند استراتژی شناخته شده را در یک مقاله به اشتراک بگذارید.
می توانید با به اشتراک گذاشتن چند نکته، بازدید کننده را درگیر کنید و سپس به صفحه محافظت شده با رمز عبور پیوند دهید (این یک گزینه در وردپرس است) برای با ارزش ترین اطلاعات، بنابراین کاربر پس از پرداخت هزینه ای از طریق PayPal به شما، رمز عبور قفل محتوای برتر را دریافت می کند.
همچنین ممکن است دیده باشید که برخی از رسانه های بزرگ مانند تلگراف و تایمز از این استراتژی در سال های اخیرزیاد استفاده کرده اند، بنابراین واضح است که این کار شایستگی هایی را به همراه داشته است!
۳٫ارائه خدمات پشتیبانی در سئو
در قرن ۲۱ معمولا صاحبان مشاغل بزرگ برای خود وب سایتی در دنیای مجازی دارند که این افراد برای مدیریت و کنترل بخش مجازی خود همواره نیازمند افرادی متخصص در این حیطه می باشند.
لذا اگر دانش کافی در سئو داشته باشید می توانید پشتیبانی سایت این شرکت ها را بر عهده بگیرید و کار مدیریت و پشتیبانی از سایت را به تنهایی و یا در قالب یک تیم به بهترین شکل ممکن انجام دهید.
نقش پشتیبان در این جایگاه تولید محتوا، بروز رسانی، بهینه سازی و نگهداری سئو می باشد.
۴٫مشاور شوید!
اگر در زمینه ای متخصص هستید، چرا دانش خود را در ازای دریافت هزینه مشاوره ساعتی به اشتراک نمی گذارید؟
از طریق وب سایت خود تبلیغ کنید و تخصص خود را از طریق وبینارهای پولی و پادکست ها یا حتی یک تماس اسکایپ ارائه دهید که بازدیدکنندگان می توانند برای بهره مندی از دانش شما از قبل هزینه کنند.
هر راهی را برای ارائه ی خدمات خود انتخاب کنید، اگر افرادی برای توضیحات و نظرات تخصصی شما به وب سایت شما می آیند، قطعاً باید هزینه برخی از مشاوره های خاص را برای آن ها در نظر بگیرید.